Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otel, günlük 1000 TL'ye şezlong kirası alarak özel hizmet vereceğini duyurdu. Şezlongu aylık kiralamak isteyenler ise 24 bin TL ödeyecek.

Tatil sezonunun açılmasıyla birlikte ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Bodrum'da bir otel, günlük 1000 TL'ye şezlong kiralıyor.

ODA VE YEMEK HARİÇ

Koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesi ve tatil sezonunun açılmasıyla birlikte yurttaşların tatil yapmak için araştırmalara başladığı şu dönemde, Bodrum'dan ilginç bir tatil kampanyası haberi geldi. Koronavirüs salgını sonrası fiyatlarını güncelleyen Türkbükü'nde bir otelde iki şezlong için istenen ücret günlük bin, aylık 24 bin lira. Üstelik buna oda ve yemek fiyatları dahil değil. İki kişilik aylık 24 bin, günlük bin lira olan pakette şunlar var: - Maksimum 4 sandalye - Maksimum 3 şezlong - Gün içinde kişi başı ikişer plaj havlusu - İki kez sıcak-soğuk havlu servisi - 11.00-15.00’te meyve tabağı - Yiyecek ve içecek harcamalarında yüzde 10 indirim

"FİYATLAR NORMAL"

Hürriyet'ten Cenkel Tezel imzalı habere göre, Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu, konuya ilişkin, "Bu rakamlar normal. Otel ‘Sana özel hizmet veriyorum, şezlonguna başka kimse oturmayacak’ diyor, loca veriyor. Otellerden kapasitesini yarı yarıya düşürmesi isteniyor. Bu da otellerin maliyetlerini ikiye katlıyor. Sonuçta bu ‘private’ hizmet, senden başka hiç kimse şezlonga elini sürmüyor, sırtını yaslamıyor" açıklamasını yaptı.