Yüz yüze eğitimin başlama tarihine ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm okulları açıyoruz" bilgisini paylaştı. Öte yandan Bakan Selçuk, bugün saat 11.00'da yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılara ilişkin bir  basın toplantısı düzenleyecek.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüz yüze geçişin kapsamının genişletildiğine ilişkin açıklamasının ardından, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı.

"12 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ OKULLARIMIZI AÇIYORUZ"

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: "Okullarımızda daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz. Tüm öğrencilerimizle sağlıkla, güvenle buluşmak dileğimiz." Öte yandan yüz yüze eğitime geçişe ilişkin ayrıntılar, Bakan Selçuk tarafından bugün saat 11.00'da Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Bina Fuaye Alanı'nda düzenleyecek basın toplantısında paylaşılacak.

ERDOĞAN DUYURDU

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, yüz yüze eğitimin kapsamının genişletilmesi yönünde karar alındığını belirterek, “2., 3. ve 4. sınıflarda da belirlenen kurallarla başlatıyoruz. 8. ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek” ifadelerini kullandı.