3 yıl önce otomobili ile aynı aileden 3 kişinin ölümüne sebep olan Yazar ve Senarist Emrah Serbes ile ilgili yeni bir karar çıktı. Mahkeme, Serbes'in 3 kişinin ölümüne neden olduğu için 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödemesi kararını verdi.

İzmir-Aydın Otoyolu’nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes’in, davacı Ahmet Mert Özçelik’e annesi, babası ve kardeşinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.

SERBES'İN AVUKATI DAVANIN REDDİNİ İSTEDİ

22 Eylül 2017 tarihli kazaya ilişkin Torbalı 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmaya taraf avukatları katıldı. Diken'in haberine göre Davacı Ahmet Mert Özçelik’in avukatı davanın kabulüne, davalı Serbes’in avukatı ise davanın reddine karar verilmesini talep etti.

TAZMİNAT YASAL FAİZİYLE BİRLİKTE ÖDENECEK

Hakim davanın kısmen kabulüne, Serbes’in Özçelik’e annesinin ölümü için 550 bin lira, babasının ölümü için 550 bin lira, kardeşinin ölümü için ise 300 bin lira olmak üzere toplam 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi. Manevi tazminatın, kaza tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte davacıya ödenmesi kararlaştırıldı.