Esenyurt'ta kokoreççi görünümlü pavyonun ardından bu kez koronavirüs önlemleri kapsamında mühürlenen bir eğlence mekanında "Miss Uganda" güzellik yarışması düzenlendiği ortaya çıktı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlere uyulmadığı için yaklaşık 2 hafta önce mühürlenen bir gece kulübünün faaliyetlerine devam ettiği öğrenildi. Kapalı olması gereken eğlence mekanında dün "Miss Uganda" adı altında güzellik yarışması düzenlendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, güzellik yarışmasında konser ve parti verildiği de görüldü. DHA'nın aktardığı habere göre, birincilik için yarışan kişiler podyumda yürürken, izleyicilerin sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak yarışmayı izlediği görüntülere yansıdı. Yarışma sonunda davetliler ve yarışmacıların dakikalarca dans ettiği de sosyal medyada yayınlanan görüntülerde yer aldı. Öte yandan eğlence mekanında getirilen tedbirlere rağmen müşterilere cam bardakla alkollü içecek servisi yapıldı.

İŞLETMECİ GÖZALTINA ALINDI

Gece kulübünün işletmecisi M.K. ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan işletme sahibi ifadesi alınmak üzere Kıraç Polis Merkezi'ne getirildi. Organizasyonda görev aldıkları belirlenen 6 Ugandalıya da idari işlem yapıldı.