İBB Mezarlıklar Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul’da bulaşıcı hastalık nedeniyle bugün 179 kişi hayatını kaybetti.

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul’da bulaşıcı hastalık nedeniyle bugün 179 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan İstanbul'da bir ilk yaşanmış, cenazelerin İBB'nin otobüs bagajında taşıdığı görüntülenmişti.

TOPLAM 397 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sözcü'de yer alan habere göre, İstanbul'da 27 Kasım itibariyle ‘bulaşıcı hastalık’ kodu ile sağlık kurumlarından İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na bildirilen vefat sayısı 179 oldu. İstanbul'da bugün toplam 397 kişi vefat etti. SÖZCÜ’nün dün görüntülediği İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı Küçükçekmece Mezarlıklar Gasilhanesi’nde çok sayıda cenazenin bulunduğu görüldü.

OTOBÜS BAGAJLARINDA TAŞINDI

Kilyos Mezarlığı'nda yeni defnedilmiş cenazelerin mezarları, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilmeyi bekleyen tabutların ve Alibeyköy Gasilhanesi'nde bekleyen cenazeler ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) otobüslerinin bagajında taşınan tabutlar da SÖZCÜ tarafından görüntülenmişti.