Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP'li Meclis üyesinin "Berberlere verilen destek sözü tutulmadı" iddiasını Berberler Odası Başkanı'nı telefonla arayarak çürüttü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin berberlere yardım yapmadığını iddia eden AKP'li Meclis üyesinin sözleri Mansur Yavaş tarafından anında çürütüldü.

"1807 BERBER BAŞVURDU HEPSİNE YARDIM YAPILDI"

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin toplantısına berberlere yönelik destek tartışması damga vurdu. AKP'li bir meclis üyesi, "Amacım siyaset yapmak değil" diyerek sözlerine başladı ve ABB'nin berberlere vaat ettiği nakdi desteği yapmadığını ileri sürdü. Başkan Mansur Yavaş ise Ankara Berberler Odası'nı arayarak sesi hoparlörle tüm meclise dinletti. Oda başkanı Mansur Yavaş'ın dediği gibi Ankara'da bulunan 3 bini aşkın berberden, destek için 1800 civarı başvuru olduğunu ve ayrım gözetmeksizin tamamının destek aldığına dair ellerinde belge olduğunu söyledi. Oda başkanının sözleri üzerine Yavaş, "Belediye koronadan kırılıyor, biz burada yalan yanlış işlerle uğraşıyoruz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" dedi.