Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yoğun bakımdayken hizmet kıyası paylaşımı yapan eski başkan Menderes Türel tepki topladı.

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menders Türel'in, mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek yoğun bakımdayken hizmet kıyası yapması yurttaşların tepkisini çekti.

HİZMET KIYASI YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Böcek yaşam mücadelesi verirken, kentin eski belediye başkanı Menderes Türel de son sosyal medya akımına uyarak Antalya'da geçmişte yaptıklarını anlatan bir paylaşım yaptı. Türel'in rakibi ve mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumunun kritik olduğu süreçte böyle bir paylaşım yapması sosyal medyada büyük tepki topladı.

TEPKİLERİN ARDINDAN AÇIKLAMA

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından açıklama yapan Türel, "Sayın Böcek'e bir kez daha Allah'tan acil şifalar diliyorum" notunu düştüğü paylaşımında şu açıklamayı yaptı: "Kimse Muhittin Böcek'in sağlık sorunları üzerinden siyaset yapmasın. Bu yaklaşım Sayın Böcek'e yapılan en büyük haksızlıktır. Sosyal medyada Sayın Böcek ile hiç ilgisi olmayan eski ve yeni fotoğrafların gündem olduğu bir kampanyada Antalya'yı hatırlatmayı çarpıtmak, hizmet üretemeyen siyasi sapkınların marifetidir. Muhittin Böcek'e ilk geçmiş olsun temennisinde bulunan bir kişi olarak bir kez daha kendisine Allah'tan şifa diliyorum. Böcek'in sağlık sorunlarını siyasete alet edenleri de sağduyuya davet ediyorum."