Denizli'de oğluna karşı açılan nafaka yükseltme davasında tanık olarak dinlenen İsmail Kılınç (70), oğlunun eski eşi ve yakınları tarafından dövülerek öldürüldü.

Oğluna karşı eski eşi tarafından açılan nafaka yükseltme davasında tanık olarak dinlenen İsmail Kılınç, davalıların darp etmesi sonucu hayatını kaybetti.

DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Burdur'un Gölhisar ilçesinde hayvancılık yapan İsmail Kılınç, Denizli'de yaşayan oğlu Gökhan Kılınç'a, 6 yıl önce ayrıldığı eşi Ayşe Aktaş tarafından açılan nafaka davasının duruşmasında, tanık olarak dinlendi. Ayşe Aktaş'ın nafaka yükseltme talebinde bulunduğu duruşma çıkışı İsmail Kılınç, iddiaya göre eski gelini Ayşe Aktaş ile kadının şimdiki kocası Hasan Aktaş ve eski dünürü Ünal Serraş'ın saldırısına uğradı. Koridordaki saldırı üzerine, duruşma salonundan koşarak gelen Gökhan Kılınç, babasını yerde buldu. Kılınç'ın yardım istemesi üzerine olaya polis müdahale etti. Dövülen İsmail Kılınç'ın kalbi durdu. Hemşire olan Gökhan Kılınç, babasını kalp masajı yaparak, hayata döndürmeye çalıştı. Bu sırada gelen sağlık ekipleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kılınç, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.