Ünlü aktris Paris Jackson, Habit adlı filmde Hz. İsa’yı lezbiyen bir kadın olarak resmedeceği bir rolde olacak.

Hz. İsa, Habit adlı filmde, Paris Jackson tarafından lezbiyen bir kadın olarak canlandırılacak.

ROCK DİNLEYEN LEZBİYEN İSA

Salgın nedeniyle yapımına ara verilen Habit filmi, post prodüksüyon aşamasına geldi. Filmde, Hz. İsa'nın kadın olarak tasvir edileceği daha önce de açıklanmıştı. Fakat yeni bir açıklama ile Hz. İsa'nın hem kadın, hem lezbiyen hem de rock müzik dinleyen bir figür olarak canlandırılacağı ortaya çıktı. Paris Jackson, Bella Thorne ve Gavin Rossdale’in de yer aldığı Habit adlı filmde, lezbiyen bir kadın olarak tasvir edilen Hz. İsa’ya hayat verecek. Filmde yer alacak isimler arasında ayrıca Josie Ho, Jamie Hince, Alison Mosshart, Andreja Pejic ve Libby Mintz de var.

HRİSTİYAN CEMAATLER KAMPANYA BAŞLATTI

Film, henüz vizyona girmeden dindar kesimlerin de hedefi haline geldi. Pek çok cemaat yapım şirketine tepki gösterirken, Movieguide adlı cemaat filmi “İnananlar için kabul edilemez” diye tanımlayarak filmin durdurulması için imza kampanyası başlattı.

YAPIMCILAR ELEŞTİRİLERE ALDIRMIYOR

Yapımcı Donovan Leitch, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda ise eleştirilere değinmedi. Leitch, filmde müziklerin çok önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, “Filmi kasıtlı olarak rock yıldızlarıyla doldurduk ve filmin müzikleri epey hareketli olacak” dedi.