Serdar Ortaç, geçmişte özür dilediği Ahmet Kaya lincindeki rolünden dolayı çok pişman olduğunu açıkladı. Ortaç, "Allah benim belamı versin çok pişmanım" dedi.

Şarkıcı Serdar Ortaç, 21 yıl önce Magazin Gazetecileri Derneği gecesinde Ahmet Kaya'nın linç edilmesindeki payından dolayı pişman olduğunu açıkladı.

"ALLAH BENİM BELAMI VERSİN ÇOK PİŞMANIM"

Şarkıcı Serdar Ortaç, YouTube'da Katarsis adlı kanala konuk oldu. Programda Ahmet Kaya'nın ülkeden ayrılmasına yol açan Magazin Gazetecileri Derneği’nin 10 Şubat 1999’da düzenlediği 'Yılın En İyi 10 Müzik Yıldızı Yarışması' da yeniden gündem oldu. Ahmet Kaya'nın linç edildiği ve masasına maddelerin atıldığı gecede Ortaç 10. Yıl Marşı'nı okumuştu. Geceye dair konuşan Ortaç, "O sahnede olmaktan pişmanım. O grubun içinde o anı yaşamaktan pişmanım. Allah benim belamı versin o gün orada olduğum için… Herkes diyor ki, ‘çatal attın’. Hiçbir şey atmadım. Orada marş oku dediler. Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından. En büyük pişmanlıklarımdan biridir rahmetlinin bu yaşadıklarına alet olmak. Allah benim belamı versin" dedi.