Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde trafikte kendisini solladığı için 23 yaşındaki Sidar Uygurlar'ı silahla vurarak öldüren zanlı Yılmaz Geyik yakalandı.

Şanlıurfa'da 12 Mart'ta trafikte sollama tartışması sırasında Sidar Uygurlar'ı vurararak öldüren zanlı Yılmaz Geyik yakalandı.

SOLLADIĞI İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 12 Mart tarihinde Yılmaz Geyik isimli bir kişi, trafikte kendisini solladığı gerekçesiyle bir aracın önünü kesti. Görgü tanıklarının ifadesine göre,  "Sen nasıl beni sollarsın?" diyerek tartışma başlatan Geyik'e diğer aracı kullanan Sidar Uygurlar karşılık vermiyor ve özür diliyor. Fakat Geyik, Uygurlar ve yanındaki arkadaşlarını yanında taşıdığı silahın kabzasıyla darp etmeye ve küfretmeye devam ediyor. Uygurlar'ın kendisini savunmaya çalışması üzerine Geyik, silahıyla genç adamı kafasından vurarak öldürüyor.

İLÇEDEN ÇIKMADAN ÜÇ BUÇUK AY KAÇABİLDİ

O tarihten bu yana ise Geyik ilçeden çıkmadan saklanıyordu. Sidar Uygurlar'ın ailesi tarafından sosyal medyada ve ilçede geniş bir kampanya başlatılmıştı. Geyik'in ilçenin ileri gelen ailelerinden birinin ferdi olması ise yakalanamamasının nedeni olarak gösteriliyordu. Uyuşturucu kaçakçılığı başta olmak üzere beş farklı suçtan 11 yıl hapis yatan Yılmaz Geyik dün saba saatlerinde Siverek'te saklandığı evde yakalandı. Sidar Uygurlar'ın ailesinin şimdiki talebi ise adil bir yargılama süreci.