Uşak'ta Pazartesi günü meydana gelen doğalgaz patlamalarında yaralanan 8 kişiden biri tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Uşak'ta 14 Aralık Pazartesi günü meydana gelen doğalgaz patlamalarında yaralanan yurttaşlardan 65 yaşındaki Cihan Özer tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Salı günü Kemalöz Mahallesi'nde bir apartmanın 3. katında meydana gelen doğalgaz patlamasında ağır yaralanan 65 yaşındaki Cihan Özer, İzmir'de tedavi gördüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Cihan Özer, patlamada eşi Fatma Özer ile yaralanmış, yaralı çift, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Fatma Özer tedavisinin ardından taburcu olmuş, durumu ağır olan Cihan Özer ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

NE OLMUŞTU?

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, patlamaları Twitter hesabından “Atatürk Mahallesi Şeker Evleri bölgesinde 2 evde malesef doğalgaz patlaması gerçekleşti” diyerek duyurmuştu. Ayrıca uyarılarda da bulunan Yalım, “Tüm vatandaşlarımızı özellikle uyarıyorum doğalgaz vanalarının; hem ocak hem kaloriferlerin kapalı olup olmadığını muhakkak kontrol etsinler, ekipler gelmeden aktif hale getirilmemesi için özellikle uyarıyorum!!!” açıklamasını yaptı.