Antalya'da 13 gündür aranan Duygu Çelikten'in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Çelikten'in ailesi, Müge Anlı'nın programına katılmış ve kızlarının bulunması için çağrıda bulunmuştu.

Antalya'da 13 gündür kayıp olan ve aranan 30 yaşındaki Duygu Çelikten, ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulundu. AA'nın aktardığı habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 13 gün önce Muratpaşa ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten'i bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, Çelikten'in kaybolmadan önce bindiği otomobilin, Kepez ilçesi Varsak bölgesindeki ormanlık alanda görüldüğünü belirledi. Ormanlık alanda yapılan aramalarda, Çelikten'in cansız bedeni bulundu. Üzeri taş ve toprakla örtülmüş Çelikten'in, yaklaşık 10 gün önce öldürüldüğünün tahmin edildiği aktarıldı. Çelikten'in cansız bedeni üzerinde yapılan incelemede, sırt bölgesinde iki bıçak darbesinin tespit edildiği kaydedildi. Çelikten'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, fail veya faillerin yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı.

AİLESİ MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTEMİŞTİ

Duygu Çelikten'in ailesi, Müge Anlı'nın programına çıkmış ve kızlarının bulunması için çağrıda bulunmuştu. Duygu Çelikten'in annesi, kızının fatura ödemek için dışarı çıktığını ve dönüşte zorla arabaya bindirilerek kaçırıldığını duyduklarını söylemişti.

VELİ İSİMLİ ERKEK ARANIYOR

Öte yandan Duygu Çelikten'in sevgilisi olduğu belirten Veli isimli erkek tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Müge Anlı'nın programına katılan Veli isimli erkeğin evli olduğu kadın ise Duygu Çelikten ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Kocam Duygu’yu çok seviyordu, çok mert bir kızdı. O yüzden kabul ettim."