Kayseri’de yaşayan 30 yaşındaki Hüsne Kökoğlu, 13 yıldır gördüğü şiddet ve tecavüz nedeniyle boşanma davası açtığı 39 yaşındaki erkek Yusuf Kökoğlu tarafından ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Yusuf Kökoğlu’nun tecavüzene uğradığını ve bu yüzden kaçarak evlendiğini iddia eden Hüsne Kökoğlu, boşanma aşamasındaki eşi ile 8 yıldır ayrı yaşadığını ancak şiddetin sürdüğünü söyledi.

EŞİNE ŞİDDET UYGULAYAN ERKEK ÇOCUĞA TECAVÜZ ETMİŞ

Cumhuriyet'ten Kübra Köklü'nün haberine göre Hüsne Kökoğlu, eşinin ailesi tarafından evindeki eşyalara zarar verildiğini, elektriğinin kesildiğini ve evliliğinin ilk yıllarından itibaren şiddete ve hakarete maruz kaldığını öne sürdü. Hüsne Kökoğlu, “Yusuf Kökoğlu, evliliğimiz ilk yıllarında 14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği için tutuklandı. Daha sonra izin alıp eve geldiğinde, onunla beraber olmak istemedim. Ama engel olamadım. Ve ikinci çocuğumu kendisinden olmadığını söyleyerek bana iftira attı" dedi.

"KORKTUĞUM İÇİN BOŞANMA DAVASI AÇAMADIM"

"Yıllardır ondan ve ailesinden korktuğum için boşanma davası açamadım" diyen Kökoğlu, konuşmasını, "Ancak artık çocuklarımı ve kendimi onlardan korumam gerekiyor. Elektiriğimi kestiler. Sınava hazırlanan çocuklarım var. Çocuklarımın ve benim psikolojimiz bozuldu” diyerek sonlandırdı.

YETKİLİLERİN SESİNİ DUYMASINI İSTİYOR

3 çocuğunun bu olaylardan çok etkilendiğini ve bu yüzden de bir an önce boşanmak istediğini belirten Kökoğlu, yetkililerin sesini duymasını istedi.