Aydın’ın Didim ilçesinde 10 Ekim tarihinden bu yana kayıp olarak aranan Hatice Tusu'nun polis tarafından gözaltına alınan erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Aydın’ın Didim ilçesinde Cumartesi gecesi kaybolan Hatice Tusu'nun oğlu Taylan Öner, annesinin kaçırıldığını sosyal medya hesabından paylamış ve anneleri Tusu’nun gece 22.10 sıralarından alıkonulduğunu belirtmişti. Bugün Hatice Tusu'nun polis tarafından gözaltına alınan erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede Tusu’nun en son erkek arkadaşı S.A. ile buluştuğunu belirleyen polis, emekli hemşirenin erkek arkadaşını gözaltına aldı. S.A.'nın emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, Tusu ile bir süre tartıştıktan sonra kavga ettiklerini ve boğazını sıktığını, burnundan kan gelmesi sonucunda da öldüğünü anladığını ifade ettiği öğrenildi.

CANSIZ BEDENİ TOPRAĞA GÖMÜLÜ OLARAK BULUNDU

Emekli hemşire Tusu’nun erkek arkadaşı tarafından Hisar Mahallesi Sağtur Plajı’na gömüldüğünün öğrenilmesi üzerine bölgede arama yapıldı. Ekipler bölgede yaptıkları çalışmalarda emekli hemşirenin cansız bedenini toprağa gömülü şekilde buldu. Emekli hemşirenin kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.