AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kolları üyesi İsmail Korkut Kumaş, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal üyesi Beyza Tufan için Twitter hesabından, "15 Temmuz'da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza" diyerek cinsel saldırı tehdidinde bulundu. Cinsel saldırı tehdidinde bulunan Kumaş'ın daha önce de Berkin Elvan'a yönelik haber yapan bir gazeteciyi tehdit ettiği ortaya çıktı.

AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kolları üyesi olduğu iddia edilen İsmail Korkut Kumaş, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal üyesi Beyza Tufan için Twitter hesabından, "15 Temmuz'da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza" diyerek cinsel saldırı tehdidinde bulundu.

BERKİN ELVAN HABERİ YAPAN GAZETECİYE DE TEHDİT

Cinsel saldırı tehdidinde bulunan Kumaş'ın daha önce de Berkin Elvan'a yönelik haber yapan bir gazeteciyi tehdit ettiği ortaya çıktı. Ereğli’de yayın yapan Ereğli Bülteni adlı internet sitesinin sahibi Sabriye Aşır, 2014 yılında yaptığı Berkin Elvan haberleri nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden İsmail Korkut Kumaş tarafından, "Ereğli’yi karıştırmak isteyenler bedelini ağır öder" sözleri ile tehdit edilmiş. Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal üyesi Beyza Tufan cinsel saldırı tehdidini "Bak sen, fırsatı kaçırmış, beni cariyesi yapacakmış. Sorsan kendini Müslüman olarak tanımlayan ama milletin namusunda ırzında gözü olan bu sapıkları görün diye paylaşıyorum..." diyerek duyurdu. https://twitter.com/BeyzaTfn/status/1298145396749930496?s=20 Tufan şöyle devam etti: Ülkede ortalık karışsın da milletin karısına kızına, malına namusuna çökelim diye bekleyen şerefsizler....

"TEŞKİLAT ÜYELERİNİZİN AHLAKI TAKDİRE ŞAYAN"

Tufan sesini AKP yönetimine de duyurma çalışarak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı, AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'u ve AKP'nin Ereğli Gençlik Kolları'nın Twitter hesabını ekledi ve "Şahıs AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kollarındanmış. @GenclikEregli @mahirunal @ZekiTosun67 teşkilat üyelerinizin ahlakı takdire şayan" dedi. https://twitter.com/BeyzaTfn/status/1298193679308423168?s=20

"DEVLETİMİZE, KURUCUSUNA VE CUMHURİYETİMİZE KİN KUSUYORLAR"

Tufan, "Milli bayramlarımızı yasaklıyorlar, Türk oldugumuz için bizi sokaklarda öldürmekle tehdit ediyorlar, Devletimize, kurucusuna ve Cumhuriyetimize kin kusuyorlar, @ismailkorkutkm gibi namusumuza ırzımıza namusumuza göz dikiyorlar. Neyin içinde oldugumuzu hala anlamıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

BERKİN ELVAN HABERİNİ YAPAN GAZETECİYİ DE TEHDİT ETMİŞ

Ereğli’de yayın yapan Ereğli Bülteni adlı internet sitesinin sahibi Sabriye Aşır, 2014 yılında yaptığı Berkin Elvan haberleri nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden İsmail Korkut Kumaş tarafından tehdit edilmiş. Konu ile ilgili haber şu şekilde: "İsmail Korkut Kumaş adlı bir kişi sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, yaptığı yayınlar nedeniyle Ereğli’de yayın yapan “Ereğli Bülteni” adlı internet gazetesinin sahibi Sabriye Aşır’ı tehdit etti. Aşır’ın Ereğli’de Berkin Elvan için yaptığı haberlerin Twitter paylaşımlarının altına mesaj yazan Kumaş, 'Ereğli Bülteni yaptığın yayınlara dikkat et. Bu olaylar büyüdüğü zaman unutulacağını zannetme. Kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ne zamandan beri yüzünde maske, elinde sapan ekmek almaya gidiliyormuş. Ereğli’yi karıştırmak isteyenler bedelini ağır öder' diyerek tehdit etmiş."