Ankara'da Gökhan Ağtaş isimli erkek, camı kırarak evine girdiği ve 5 ay önce ayrıldığı kadın olan Sevgi Tekin'i katletti. Tekin'in daha önce defalarca tehdit edildiği ve polis merkezine giderek şikayetçi olduğu kaydedildi.

Fotoğraf: Serra Akcan / csgorselarsiv.org
Ankara'da Gökhan Ağtaş isimli erkek, camı kırarak evine girdiği Sevgi Tekin'i ateşli silah ile katletti. Kızı, annesinin daha önce defalarca tehdit edildiğini ve polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını söyledi.

CAMI KIRARAK EVE GİRDİ

Ankara'nın Mamak ilçesinde 26 yaşındaki Gökhan Ağtaş, 5 ay önce ayrıldığı 33 yaşındaki Sevgi Tekin'in yaşadığı binaya gitti. 4 katlı binanın bodrum katında oturan Tekin'in evine girmek için eline bir parke taşı alan Ağtaş, salonun pencere camını kırdı. O sırada kız kardeşi S.K. ve 17 yaşındaki kızı S.K. ile mutfakta çay içen Sevgi Tekin, panikle ne olduğunu anlamak için salona gittiğinde pencereden içeri giren Ağtaş'ı karşısında gördü.

HAKARETLER SAVURUP ŞİDDET UYGULADI

Sevgi Tekin'e hakaretler savurup darp etmeye başlayan Ağtaş, ateşli silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine kapıyı zorlayıp teyzesi ile odadan çıkan S.K, annesini vurulmuş halde buldu. Saldırgan Ağtaş'ın bir kenara attığı cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan S.K, annesini daha önce birlikte yaşadığı kişinin vurduğunu belirterek acil yardım istedi. Bunun üzerine eve polis ve 112 Acil Servis ekibi gönderildi.112 Acil Servis ekibi, ağır yaralı kadına müdahale ederek ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisine kaldırdı. Kadının kızı ve kardeşi de bir taksiyle hastaneye gitti.

DEFALARCA TEHDİT EDİLMİŞ

Sevgi Tekin'in 3 yıldır birlikte yaşadığı Gökhan Ağtaş'tan gördüğü şiddet nedeniyle 5 aydır ayrı yaşadığı ve bu nedenle de uzun süredir tehdit edildiği belirtildi. Anne kızın birlikte evlere temizliğe giderek geçimlerini sağlamaya çalıştıkları ifade edildi. Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan kızının ifadesinde, annesinin Gökhan Ağtaş'tan bir yıl önce çocuk sahibi olduğunu söylediği belirtildi. Ağtaş'ın bir süre önce de çocuğu alarak kendi ailesinin yanına bıraktığını söyleyen kız, bu süre içerisinde de annesinin defalarca tehdit edildiği bilgisini verdi.

TEHDİTLER NEDENİYLE POLİS MERKEZİNE ŞİKAYETLERDE BULUNMUŞ

Tehditler nedeniyle Sevgi Tekin'in daha önce polis merkezine giderek şikayetçi olduğu kaydedildi.