Gaziantep’te Atlantik Halı’nın sahibi Bileç Kaplan’ın oğlu Mehmet Kaplan’ın evinin 4. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen ile ilgili soruşturmada, Mehmet Kaplan tutuklandı. Atlantik Halı'nın Twitter'da konuya ilişkin paylaşımları gizlemesine dair tepkiler gelmesinin ardından yapılan açıklamada Atlantik Halı, fail Mehmet Kaplan'ın ismine yer vermezken,"Yaşanan elim olayın derin hüznünü ve üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

Gaziantep’te Atlantik Halı’nın sahibi Bileç Kaplan’ın oğlu Mehmet Kaplan’ın evinin 4. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen ile ilgili soruşturmada, Delen’in hayatını kaybettiği evin sahibi ve eski erkek arkadaşı Mehmet Kaplan tutuklandı. Dün Atlantik Halı'nın Twitter'da konuya ilişkin paylaşımları gizlemesine dair de tepkiler geldi. Açıklama yapan Atlantik Halı, fail Mehmet Kaplan'ın ismine yer vermezken,"Yaşanan elim olayın derin hüznünü ve üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

ATLANTİK HALI AÇIKLAMA YAPTI: "OLAYIN BİR AN EVVEL AYDINLATILMASINI İSTİYORUZ"

Mehmet Kaplan’ın babası Bileç Kaplan’a ait Atlantik Halı isimli firmadan ise bir açıklama yapıldı. Açıklamada Mehmet Kaplan'ın ismine yer verilmezken,"Yaşanan elim olayın derin hüznünü ve üzüntüsünü yaşıyoruz" denildi. Açklamanın devamında şöyle denildi. "Konu Gaziantep Cumhuriyet Başsacılığı'nca yürütülen bir soruşturma ile takip edilmektedir. Soruşturmada olayın bir an evvel aydınlatılmasını ve adaletin tecelli etmesini diliyoruz. Yüce Türk yargısının varacağı her türlü kararı saygıyla karşılayacağımızı belirtmek isteriz." NE OLMUŞTU?

Gaziantep’te, pencereden düşerek yaşamını yitiren kız arkadaşı Duygu Delen’in şüpheli ölümünün ardından gözaltına alınan Mehmet Kaplan, tutuklandı. Avukat Ömer Faruk Akan yaptığı paylaşımda “Şüpheli Sulh Ceza sorgusu ardından tutuklandı” ifadelerini kullandı. Gaziantep Barosu’ndan avukat Ömer Faruk Alkan’ın Jurnal Türkiye’ye verdiği bilgiye göre savcılık dosya hakkında gizlilik kararı aldı. Sanığın ifadesinde ise, “Beraber eve geldik. Telefonumda fotoğraflar gördü. Tartıştık, birkaç kez vurdum. Elimi yıkama gittim. Olay gerçekleşti” dediği öğrenildi.