Geçen yıl iş görüşmesine gelen bir kadına cinsel saldırıda bulunan ve tüm delillere rağmen ceza almayan İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat Ünal Işık'ın cinsel saldırısına maruz kaldığını söyleyen bir başka kadın yaşamına son vereceğini açıkladı.

B. isimli bir kadın kullanıcı Twitter'da, Avukat Ünal Işık tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldığını ve Işık'ın ailesi ile arkadaşları tarafından tehdit mesajları aldığını duyurdu. Yaşamına son vereceğini yazan genç kadına ulaşılamıyor. BirFün'ün konuya ilişkin aradığı Ünal Işık ise telefonları meşgule atarak, iddiaları yanıtsız bıraktı. Geçen yıl iş görüşmesine gelen bir kadına cinsel saldırıda bulunan ve tüm delillere rağmen ceza almayan İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat Ünal Işık, hakkında bir başka kadın cinsel saldırıya maruz bırakıldığı iddiasında bulundu.

"AVUKAT ÜNAL IŞIK TUTUKLANSIN" GÜNDEMDE

B.'nin açıklamalarının ardından #AvukatÜnalIşıkTutuklansın etiketi kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. https://twitter.com/kartanesi_04/status/1299290545156763648?s=20 https://twitter.com/kartanesi_04/status/1299290571014656001?s=20

NE OLMUŞTU?

Avukat Ünal Işık, geçen yıl iş görüşmesi için ofisine gelen bir kadına cinsel saldırıda bulunmuş; olayın üstü kapatılarak dava karartılmıştı. Ünal Işık'ın nişanlısı,şikayetinden vazgeçmesi için genç kadına mesajlar atarak "Adaletin olmadığı bir ülkede adalet aramaya çalışıyorsun, zaten cezasını çekiyor" ifadelerini kullanmıştı. Işık, nişanlısının da olayı doğrulamasına ve tüm delillere rağmen cezasız kalmıştı.