İstanbul'da ayrılmak istediği erkek tarafından şiddet uygulanan kadın, şiddet faili erkeğin tüm görüntülere rağmen serbest bırakılmasına, "Ben ölünce değil, ben yaşarken yanımda olup sesimi duymanızı bana destek olmanızı istiyorum" diyerek isyan etti.

İstanbul Şişli'de 26 yaşındaki Tuğba Erçakar, ayrılmak istediği M.H.B. isimli erkek tarafından şiddete maruz bırakıldı. O anlar ise Erçakar'ın kız arkadaşının evindeki güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından Erçakar darp raporu alarak M.H.B.'den şikayetçi oldu.

"BEN ÖLÜNCE DEĞİL, BEN YAŞARKEN SESİMİ DUYUN"

Şiddetin görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Tuğba Erçakar M.H.B.'nin serbest bırakıldığını ve kendisi ile kız arkadaşını tehdit ettiğini söyledi ve duruma "Ben ölünce değil, ben yaşarken yanımda olup sesimi duymanızı bana destek olmanızı istiyorum" diyerek isyan etti.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM"

Erçakar, paylaşımında, "Ben ölünce değil, ben yaşarken yanımda olup sesimi duymanızı bana destek olmanızı istiyorum. Kişi tarafından ölüm tehditleri alıyorum, ayrıca kız arkadaşımda güvende değildir. Ailesine hakkında kötü ithamlar etmekle kendisini tehdit etmektedir" ifadelerini kullandı.

ŞİDDET DAKİKALARCA DEVAM EDİYOR

Tuğba Erçakar'ın darp edildiği anlar ise olayın gerçekleştiği evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.H.B eve girer girmez Erçakar'a saldırıyor. Erçakar'a yumruk atan M.H.B.'ye kız arkadaşı da yardım etmek istese de başarılı olamıyor. Erçakar'ın uğradığı şiddet dakikalarca sürüyor.