Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik, Pınar Gültekin'in katledilmesinin ardından sosyal medyadaki paylaşımı ile bir buçuk yıldır Nurettin Şeyhmusoğlu tarafından taciz edildiğini ve ölüm korkusu yaşadığını açıkladı. Olayın duyulmasının ardından Tuğçe Çelik'i taciz eden erkek gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oturan Tuğçe Çelik, sosyal medyadaki paylaşımı ile bir buçuk yıldır Nurettin Şeyhmusoğlu tarafından taciz edildiğini, ölüm korkusu ile sokağa çıkamadığını belirterek, yaptığı şikayetlerde ise ‘temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağı’nın belirtildiğini duyurdu. Bu mesajla büyük destek gören Tuğçe Çelik'in bir kez daha polise yaptığı şikayet üzerine Nurettin Şeyhmusoğlu gözaltına alındı.

"BEN ZARAR GÖRMEK, ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Tuğçe Çelik paylaşımında “Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Eğer başıma birşey gelirse değerli olacağım. Başıma bişey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız” sözlerine yer verdi. Tuğçe Çelik, yaşadığı endişeyi ve korkularını şöyle ifade etti:

"BANA TEMAS ETMEDİĞİ SÜRECE SUÇSUZ OLDUĞU SÖYLENİYOR"

“Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında N.Ş. isimli şahıs, beni kafasına takmış. Ailemi, çevremi rahat bırakmayan ve onlarca kez şikayetçi olduğum, mahkemeye çıktığım halde bana temas etmediği sürece suçsuz olduğu söyleniyor. Yani hiçbirşey yapılmıyor. Eğer başıma birşey gelirse değerli olacağım. Başıma bişey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız. Bu olay bir buçuk yıldır devam etmekte, bütün bilgiler kanıtlar poliste. Bugüne kadar ağlayarak hergün karakola vs giderek yapabildiğim tek şey iki kere uzaklaştırma alabilmek, 1 gece de nezarette yatmasını sağlayabildim. Her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum. Bu adamın ailesine ulaşıp yardım istediğimde dayısı bizim öyle bir yeğenimiz yok bundan sonra, dağa kaldırıp öldürün dedi. Abileri Bodrum’a gelip bir daha yapmayacak deyip tatil yapıp gittiler.” https://twitter.com/tugcecellik/status/1285517997046669313?s=20

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK

Tuğçe Çelik'in bu paylaşımı, büyük destek gördü. Bu destek mesajlarında yapılan öneriler üzerine genç kız bir kez daha Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Tuğçe Ç.’nin şikayetinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli Nurettin Şeyhmusoğlu'nun kaldığı adresi tespit etti. Ortakent Mahallesi’nde oturduğu öğrenilen Nurettin Şeyhmusoğlu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"UMARIM GEREKLİ YERLER GÖREVİNİ YAPACAK VE BENİ BU BELADAN KURTARACAK"

Tuğçe Çelik, şikayetinin ardından şüphelinin gözaltına alındığını yine sosyal medya hesabından duyurarak, destek olan herkese teşekkür etti. Halen iyi insanların varlığının kendisine güç verdiğini belirten Tuğçe Çelik, teşekkür mesajında şunları söyledi: “Herkese sonsuz teşekkür ederim. Tanıyan tanımayan herkese yardımcı olabilmek için yazan herkese. Şu an da bir çözüm sürecine girildi. Umarım gerekli yerler görevini yapacak ve beni bu beladan kurtaracak. Hala iyi insanların olduğunu bilmek, görmek bana güç verdi, Tekrar teşekkür ederim.”

"MAHKEMEYE ÇIKACAK"

Tuğçe Çelik, saat 06.00 sıralarında attığı son mesajında ise şüphelinin bugün adliyeye çıkarılacağını belirterek, şu bilgiyi verdi: “Merhaba yeni bir bilgi olduğunda paylaşım yapıyorum, kusura bakmayın lütfen. Şahıs bugün mahkemeye çıkıcak, bende polis merkezinde olucam. Tekrar ifade için ve bugün umuyorum sonuç belli olucak. Sizlerle de paylaşacağım, umarım herşey çok güzel olucak sayenizde.” Taciz suçlamasıyla gözaltına alınan Nurettin Şeyhmusoğlu'nun emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.