Oyuncu Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven hakim karşısına çıktı.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven avukatlarıyla katıldı. Her iki taraf da  adliye girişinde basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

"AYLIK GELİRİM 5 BİN"

Hakim karşısına çıkan müşteki sanık Ozan Güven oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu söyledi. Müşteki-sanık Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin lira geliri olduğunu belirtti. Duruşma ifadelerin alınmasıyla devam ediyor. Duruşmada Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'den şikayetçi olduğunu söyledi.

“KAPIYI KİLİTLEYİP YERDE BENİ TEKMELEDİ”

Deniz Bulutsuz yaşadığı şiddeti duruşmada anlattı ve "Bilincimi kaybetmişim su dökerek beni uyandırdı. Kapının önündeydim ve arkasını dönünce çıktım. Ayakkabısız biçimde sokağa adım attım”dedi. Görülen duruşmanın ardından dava 30 Nisan’a ertelendi.

3 YILDAN 13 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Ozan Güven hakkında "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Oyuncu Ozan Güven'in şikayeti üzerine ise Deniz Bulutsuz hakkında "Basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapsi istemiyle dava açılmıştı.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair rapor alan Deniz Bulutsuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Ozan Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım” ifadelerine yer verdi. Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven, 21 Ocak 2021’de hakim karşısına çıkacak.