Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner’in, Ermeni kökenli ABD’li Kim Kardashian’ın bedeni üzerinden yaptığı cinsiyetçi yoruma oyuncu Deniz Çakır tepki gösterdi. Üner ise eleştirilere, "Esas cinsiyetçilik, burada 'cinsiyetçilik' aramak! Biraz da Can Yücel okuyun" yanıtını verdi.

Show TV sunucusu Ece Üner, Ermeni kökenli ABD’li Kim Kardashian’ın Ermenistan’ı destekleyen ve Türkiye’yi eleştiren yorumuna karşı Kardashian’ı kadın bedeni üzerinden, cinsiyetçi ve lümpen bir üslupla eleştirmişti ve Üner’in açıklaması gündem olmuştu.

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Üner'in yorumuna tepki gösteren oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil."

ÜNER'DEN ELEŞTİRİLERE YANIT: "BİRAZ CAN YÜCEL OKUYUN"

Kardashian’ın bedeni üzerinden yaptığı yoruma yönelik eleştirilere şöyle yanıt verdi: "Pes’miş! Özünde; 'Bir yerinden uydurma' dedim! Esas cinsiyetçilik, burada 'cinsiyetçilik' aramak! Ben 'sıradan' kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı! Biraz da Can Yücel okuyun! Kavramlarınız yerine otursun!"

NE OLMUŞTU?

Üner, Ana Haber Bülteni’nin kapanışında Kardashian’ın bedeni üzerinden şu cinsiyetçi yorumda bulunmuştu: “Kim Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?”