Esenyurt'ta bir kadın sokak ortasında sevgilisi tarafından bacağından silahla birden fazla kez vuruldu. Erkek, kadını yaraladıktan sonra birlikte ambulansı bekledi. Yerde yatan yaralı kadın erkeğe, "Şikayetçi olmayacağım. Sen git. Polis geliyor" diyerek bağırınca adam bölgeden uzaklaştı. Bu anların tamamı cep telefonu kamerasına yansıdı.

İsmi Volkan olduğu öğrenilen kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle kız arkadaşı Meltem Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce saldırgan belinden çıkardığı silahla genç kadına doğru 4 el ateş etti. Genç kadın bacağına isabet eden kurşunlarla hafif şekilde yaralanırken, erkek arkadaşı ise elinde silahla genç kadının başında bekledi. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. https://twitter.com/dokuz8haber/status/1226863071047581697

"SEN GİT, POLİS GELİYOR"

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırgan elinde silahla genç kadının başında bekledi. Meltem Ç. yerde yatarken erkeğe, "Sen git, polis geliyor" diye bağırdı. Saldırgan adamın ambulansın gelmesiyle birlikte olay yerinden kaçtığı görülüyor. Yaralı kadın olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı.