Erzurum’da sokak ortasına bir kadın erkek şiddetine uğradı. Sokak ortasında bir kadına şiddet uygulayan erkek, kadını aynı zamanda ölüm ile tehdit etti. Kimliği tespit edilen şiddet faili erkek gözaltına alındı.

Erzurum’da, sokak ortasına bir kadın erkek şiddetine uğradı. Sokak ortasında bir kadına şiddet uygulayan erkeğin, kadının sevgilisi olduğu iddia edildi. Çevredekilerin ‘polisi arıyoruz’ diye tepki gösterdiği kişi, ”ara, sana ne” deyip, şiddete devam etti. Bu sırada etraftaki insanlar uygulanan şiddetin görüntüsünü kaydetti. Görüntüler üzerine harekete geçen polis, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

ŞİDDETE UĞRAYAN KADIN ÖLÜM İLE TEHDİT EDİLDİ

Erzurum’da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, bir erkek sevgilisi olduğu iddia edilen kadını saçlarından tutarak kadına darp etti. Kadına hakaret eden erkek, “Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni” sözleriyle kadına şiddet uyguladı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİLDİ

Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, “Polisi arıyoruz” deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan kişi “Ara sana ne” deyip, darp etmeyi sürdürdü. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da “Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?” deyince kadını yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrıldı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler, tepkilere neden oldu. Darbetme görüntüleri üzerine harekete geçen polis, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.