İstanbul'da bir kadın, evli olduğu erkek tarafından öldürülmeme için evinin penceresinden atlamak zorunda kalarak yaralandı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşayan Vesile U. isimli kadın, evli olduğu ve kendisini öldürmeye çalışan erkekten kurtulmak için birinci kattaki evinin penceresinden atlamak zorunda kaldı. Ayağında ve kolunda kırıklar oluşan kadın hastaneye kaldırıldı.

EVİN PENCERESİNDEN ATLADI

Güneşli Mahallesi’nde yaşanan kadın cinayeti girişimi, gece saat 02.30 sıralarında yaşandı. Şiddet gördüğü Ercan U. tarafından öldürülmek istenen Vesile U., canını kurtarmak için birinci kattaki evin penceresinden atladı. Beton zemine düşen kadının yardımına sesleri duyarak dışarı çıkan komşuları koştu.

AYAĞI KIRILDI

Kendisini evine kilitleyen Ercan U. ise içerideki eşyaları kırmaya ve kendisine zarar vermeye başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı kadının ayağında ve kolunda kırıklar oluştuğu tespit edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saldırgan Ercan U.’yu uzun uğraşlara rağmen sakinleştiremeyen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girebildi. Kendisine de zarar vermesi nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşan Ercan U. sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.