Erzurum'da Raci Aslan isimli erkek, boşandığı kadını ve iki kızını katletti.

Erzurum'da Raci Aslan isimli erkek, boşandığı kadını ve iki kızını katletti. Polisin çağrılarına olumsuz yanıt vererek teslim olmayı reddeden fail Aslan, karın bölgesinden etkisiz hale getirilerek yaralı olarak yakalandı.

İKİ KIZINI VE BOŞANDIĞI KADINI KATLETTİKTEN SONRA KAÇTI

Erzurum Merkez Yakutiye ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde öğle saatlerinde Raci Aslan isimli erkek, boşandığı kadını ve iki çocuğunu katlettikten sonra kaçtı. Ayrıldığı eşi Gülçin Karabıyık ile kızları Cansu Arslan olay yerinde; Burçin Arslan ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLEREK YAKALANDI

Bir cadde üzerinde elindeki silahı başına dayamış olarak gezen fail Aslan, polis ekiplerinin teslim olması çağrılarına olumsuz yanıt verdi.  İkna olmayan zanlı, elinden ve karın bölgesinden vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı fail Aslan tedavisi için hastaneye götürüldü.

HAKKINDA 26 SUÇ DOSYASI VAR

Fail Raci Arslan'ın kendilerini görmek için eve geldiğini anlatan 2 oğlu ise, kendilerinin ekmek almaya dışarı çıktıkları sırada sesi duyup, eve gittiklerinde babalarının elinde silah ile evden çıktığını gördüklerini söyledi. Arslan'ın 26 suç dosyası bulunduğu öğrenildi