Hatay'da evli olduğu Hüseyin Bengi tarafından 23 yıl boyunca şiddete maruz bırakılan Hatice Bengi'nin isyanı karşılık buldu ve Hüseyin Bengi tutuklandı.

Evli olduğu Hatice Bengi ve kızını bayıltana kadar döven ve 23 yıldır Hatice Bengi'yi şiddete maruz bırakan Hüseyin Bengi tutuklandı.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Hatice Bengi'nin (39), sürekli şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu 22 yıllık eşi Hüseyin Bengi, Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine çıktığı mahkemece tutuklandı. Hatice Bengi, eşinden korktuğunu ve tutuklanması gerektiğini dile getirerek, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak yardım istemişti. En son 28 Temmuz gecesi eşi tarafından şiddete uğrayan Bengi, hastanedeki tedavisinin ardından koruma altına alınırken, şikâyeti üzerine gözaltına alınan Hüseyin Bengi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

TUTUKLANDI

Tutuksuz yargılanan Hüseyin Bengi, bugün Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine Nöbetçi Mahkemeye çıkarıldı. Eşine uzun yıllardır şiddet gösterdiği iddiasıyla yargılanan Bengi, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.