Kahramanmaraş'a bağlı Elbistan'da bir kadın, eski eşi ve yeni eşi arasında yaşanan ve saldırı mı yoksa kavga mı olduğu henüz netleştirilemeyen olayda aldığı bıçak dabesiyle hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi Güneşli Mahallesi'nde 7 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki üç çocuk annesi Eda Nur Şahin öldürüldü. İlk anda basına eski eşiyle yeni eşi arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken maruz kaldığı bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybettiği biçiminde yansıyan haberin ayrıntıları genç kadının doğrudan bir kadın cinayetinin hedefi olup olmadığı şüphesini ortadan kaldırmaya yetmiyor.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU İDDİASI

İddialara göre Edanur Şahin, bir süre önce boşandığı 2 kızının babası Fırat Gültekin'in (30) evine gitti. Genç kadın, giderken yanına boşanma aşamasında olduğu öğrenilen resmi nikahlı eşi Hüseyin Şahin'den (30) olan 1 yaşındaki oğlunu da aldı. Hüseyin Şahin de dün akşam saatlerinde Fırat Gültekin'in evine gitti. Sabah Gazetesi'nden Sırrıberk Arslan'ın haberindeki iddiaya göre Fırat Gültekin, Eda Nur Şahin'e 'Çocukların hasta' diye mesaj atması üzerine Eda Nur Şahin eski eşinin evine giderken, Hüseyin Şahin de eşini almak için Fırat Gültekin'in evine geldi ve bir süre sonra bıçaklı kavga çıktı. Bu habere göre de Eda Nur Şahin tarafları ayırmak isterken kalbine isabet eden bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi. Fırat Gültekin ile Hüseyin Şahin ise ağır yaralandı.

EDA NUR ŞAHİN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, Fırat Gültekin'i apartmanın önünde, Hüseyin Şahin ile Eda Nur Şahin'i de kapısını kırarak girdikleri evde kanlar içinde yatarken buldu. Kadının olay yerinde hayatını kaybetmiş olduğunu belirleyen sağlık ekipleri, diğer iki erkeği ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Fırat Gültekin ile Hüseyin Şahin'in hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Üç çocuk annesi genç bir kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan bıçaklanma olayının çıkan bir kavgayı ayırmaya çalışırken yaşandığına ilişkin öne sürülen iddiaların dayanağı bilinmezken, olay esnasında çocukların olay yerinde olup olmadıkları da konuyla ilgili servis edilen ajans haberlerinde yer almadı.

KATİL SORUŞTURMA SONUCUNDA BELİRLENECEK

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen Eda Nur Şahin'in eski eşi mi yoksa yeni eşi tarafından mı öldürüldüğü belirlenmeye çalışılıyor. Katilin kim olduğu, soruşturma sonunda ortaya çıkacak.