Mersin'de babasına ait tabanca ile intihar ettiği iddia edilen 17 yaşındaki İrem Bahçe'yi aile meclisi kararıyla abisinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde intihar ettiği iddia edilen 17 yaşındaki İrem Bahçe'nin ailesinin aldığı karar sonucu abisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

DEDİKODULAR ÜZERİNE İNFAZ KARARI

Şanlıurfa'da nişanlısından ayrıldıktan sonra hakkında dedikodular çıktığı iddia edilen İrem Bahçe, ailesi ile birlikte Mersin'e taşındı. Mersin'de hamile olduğu anlaşılan Bahçe, aile meclisinde alınan karar sonucu abisi M.A.B tarafından öldürüldü. Sezaryenle alınan bebek ise sadece 3 ay yaşatılabildi. Olay ilk olarak 'babasının tabancası ile intihar eden genç kız' şeklinde kamuoyuna duyurulsa da yapılan inceleme sonucunda gerçek ortaya çıktı.

AĞABEY AĞLAYARAK İTİRAF ETTİ

İrem Bahçe'nib ölümünün arkasında yatan gerçek ise cinayeti işleyen ağabey tarafından itiraf edildi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Şube Amirliği ekipleri, aileyi çapraz sorguya aldı. Aile bireyleri ilk başta İrem'in babası K.B.'ye ait tabancayla intihar ettiğini savundu. Ancak İrem'in ağabeyi M.A.B, ifadesinde cinayeti aile meclisinin kararı ile işlediğini ağlayarak itiraf etti. Diğer şüpheliler ise iddiaları kabul etmedi.

AİLE ÜYELERİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından baba K.B., anne S.B., ağabeyler V.B. ve M.A.B ile amcalar M.V.B., İ.B. ve M.B. adliyeye sevk edildi. 7 şüpheli de tutuklandı.     dokuz8HABER notu: İrem Bahçe'nin katillerinin ismi ajanslar tarafından kısaltılmıştır. Yayın politikamız gereği katil ve tacizcilerin isimlerini ulaşabildiğimiz ölçüde yayınlamaya çalışıyoruz.