Muğla Milas’ta Kürşat Zabun isimli bir erkek, Elif Gültekin isimli bir kadının işlettiği markete gelerek, Gültekin'i önce taciz etti ardından da şiddet uyguladı. Olayın ardından gözaltına alınan Kürşat Zabun serbest bırakıldı. Failin serbest bırakılmasına tepki gösteren Gültekin " Can güvenliğim olmadığı için dükkanı kapatıyorum" dedi.

Muğla’nın Milas ilçesinde 6 Eylül günü, Kürşat Zabun isimli erkek, Elif Gültekin’in işlettiği markete yarı çıplak şekilde geldi. Zabun kadını sözlü tacize maruz bıraktı. Gültekin de bunun üzerine Zabun’u dışarı çıkarmaya çalıştı. Bu esnada Zabun, kadını darp etti. Ardından da dışarı çıkıp gitti. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Gültekin’in sağ gözünün altında yırtık oluştuğu, kulağının arkasına da 5 dikiş atıldığı belirtildi. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"CAN GÜVENLİĞİM OLMADIĞI İÇİN DÜKKANI KAPATIYORUM"

Markete gelen başka bir müşterinin ihbarı üzerine polis ekipleri, Zabun’u yakalayarak gözaltına aldı. Zabun, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Yaşadıklarını anlatan Gültekin, Zabun’un serbest bırakılmasına, "Ben burada öldükten sonra mı sahip çıkacaklar. Beni bugün bu hale getiren insan, 2 gün sonra gidecek bir başkasını öldürecek. Ben bu dükkanı, geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum. Can güvenliğim olmadığı için dükkanı kapatıyorum" diyerek tepki gösterdi.