İstanbul Şirinevler'de 37 yaşında Sevim Sökmensürer isimli kadın ayrılmak istediği erkek tarafından öldürüldü.

İstanbul Şirinevler'de 37 yaşında Sevim Sökmensürer isimli kadın ayrılmak istediği erkek tarafından öldürüldü. Sevgilisini kesici alet ile öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Orhan A. isimli erkek ise hastanede tedavi altına alındı.

AYRILMAK İSTEDİ ANCAK BASKI SONUCU AYRILAMADI

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Bahçelievler, Şirinevler Gamsız Sokak’ta meydana geldi. Bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından ayrılmak isteyen ancak sevgilisinin ayrılığa karşı çıkması üzerine ayrılamayan Sevim Sökmensürer, 5 gün önce kavga edip tartıştığı sevgilisi Orhan A.’nın cumartesi akşamı kız kardeşiyle birlikte evine gidip tekrar konuyu açması üzerine yine tartıştılar.

KADIN CİNAYETİ FAİLİ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Orhan A. kesici alet ile Sevim Sökmensürer’e saldırdı. 37 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybederken sevgili katili olan Orhan A. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan ve evden dışarı çıkınca çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Orhan A.,hastanede tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden Sevim Sökmensürer’in cansız bedeni ise polis tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.