Bağcılar ilçesinde bir kadın evinde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Kadının vücudunda bıçak yarası ve darp izleri olduğu aktarıldı. Şişli'de de dün akşam saatlerinde bir binanın çatı katından düşen Ukraynalı Larysa Kuzky hayatını kaybetti.

İstanbul Bağcılar ilçesi Barbaros Mahallesi’nde oturan kimliği henüz öğrenilemeyen Gürcistanlı bir kadından 2 gündür haber alınamaması üzerine yakınları polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. JinNews'in aktardığı habere göre, eve giren ekipler kadını yaşamını yitirmiş halde buldu. Ekipler, kadının vücudunda çok sayıda bıçak yarası ve darp izleri olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ÇATIDAN DÜŞEREK YAŞAMINI YİTİRDİ

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Fulya Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir binanın çatı katından düşen Ukraynalı 43 yaşındaki Larysa Kuzky isimli kadın hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından evde bulunan bir kişinin ifadesi alınarak, emniyete götürüldü. Kuzky'in yaşamını yitirmesinin cinayet mi, intihar mı olup olmadığı araştırılıyor.