Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanede başhekim olan A.Ç., aynı hastanede hekimlik yapan bir kadına ilaç vererek tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Lüleburgaz'da kadın doktora ilaç vererek tecavüz eden başhekim tutuklandı.

GÜN İÇİNDE İLAÇ VERDİ

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanede başhekimlik yapan A. Ç., aynı hastanede doktorluk yapan bir kadına gün boyu ağır ilaçlar vererek odasına çağırıp tecavüz ettiği için tutuklandı. Olay, kadın doktorun yaşadıklarından sonra psikologu ile yaptığı görüşmenin ardından karakola gitmesiyle ortaya çıktı. Kadın hekim, A. Ç.'nin kendisine sevgilisinden ayrıldığı için gün içinde sakinleştirici mahiyetinde ilaçlar verdiğini ve ardından odasına çağırarak tecavüz ettiğini anlattı.

ODANIN KAPISINI KİLİTLEDİ

Tecavüze maruz bırakılan kadının, karakoldaki ifadesinde, "Halihazırda ilaçların etkisi altında olduğumdan kendi irademle mantıklı karar veremiyordum. Israr etmesi üzerine ortama ayak uydurmak için alkol almasına eşlik ettim. Ben kendimi kötü hissetmeye başladım“ dediği öğrenildi. A.Ç’nin kendisini sedyeye yatırdığını ve odanın ışıklarıyla kapısını kapatıp, kapıyı kilitlediğini söyleyen kadın A.Ç’nin üzerini soyup kendisine defalarca tecavüz ettiğini söyledi. Mağdur kadın, “Direnmeye çalıştım ama çok halsizdim. Bu yüzden yardım istemek için çığlık dahi atamadım. Kalkıp kaçamadım. Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. Kadın doktorun şikayeti sonrası harekete geçen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Gerçekleştirilen soruşturma doğrultusunda başhekim A.Ç. savcılık kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.