Konya'da bir erkek kendisinden boşanmak isteyen kadının evi yaktı. Yangın büyümeden söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da bir erkek, kendisinden boşanmak isteyen kadının evini ateşe verdi. Selçuklu ilçesinde yaşanan olayda, Ö.Ç. isimli erkek, akşam saatlerinde D.Ç.'yi arayarak barışmak istediğini söyledi. D.Ç. ise telefonda görüştüğü Ö.Ç.'ye boşanmak istediğini söyledi. Ö.Ç. bir süre sonra geldiği evin kapısı açılmayınca kapıyı dışarıdan ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri bina sakinlerini tahliye etti, yangın büyümeden söndürüldü. AA'nın aktardığı habere göre D.Ç. isimli kadın, "Kavgalıydık, boşanmak istediğimi söyleyince, gelip, evi yakmış" açıklamasında bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İtfaiye ve polis ekiplerinin ayrılmasının ardından apartmana tekrar gelen Ö.Ç. isimli erkek, bu defa da başka bir dairenin kapısını yakarak, kaçtı. Bu yangın da ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.