AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kolon renklerinin LGBTİ+ çağrışımı yaptığı gerekçesiyle değiştirilmesini istedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kolon renklerini LGBTİ+ çağrışımı yaptığı gerekçesiyle değişmesini istedi.

"RENKLER PEDOFİL VE ENSEST İLİŞKİYİ MEŞRULAŞTIRIYOR"

AKP'li siyasetçilerin LGBTİ+ ve İstanbul Sözleşmesi ısrarı devam ediyor. AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi binasındaki giriş kolonlarının renklerine dair açıklama yaptı. Dağ, "Soyer, kendi odasını istediği renge boyayabilir. Ancak bir kamu binasını pedofil ve ensest ilişkileri meşrulaştırmayı amaçlayan renklere boyayamaz. İzmir'de bu tarz sapkınlıkların meşrulaştırılmasın asla izin vermeyeceğiz" dedi. Kolonun renklerinin benzetildiği LGBTİ+ ise toplumsal cinsiyet eşitliği için mücadele ediyor ve ensest ilişki ve pedofiliye karşı çıkıyor.

SÜT KUTUSUNDA DA LGBTİ+ GÖRMÜŞTÜ

Dağ, daha önce de İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde dağıtılan sütlerin kutuları üzerindeki renklerin LGBTİ+'yi çağrıştırdığı gerekçesiyle değiştirilmesini istemişti.