Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, eşcinselliğin ve eşcinsel evliliklerin dünya nüfusunu 500 milyona çekmek isteyen siyonistlerin bir projesi olduğunu iddia etti.

Saadet Partisi yöneticilerinden Abdullah Sevim, eşcinselliğin, dünya nüfusunu azaltmak için  siyonistler tarafından tasarlanmış bir proje olduğunu iddia etti.

SİYONİZMİN PROJESİ

Jurnal Tr'nin Youtube yayınına katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın LGBTİ+ bireylere dönük ifadeleri hakkında da konuşan Sevim, "Siyonizmin bir projesi var, dünya nüfusunu 500 milyona indirmek. Dolayısıyla 8 milyar nüfus onlar için çok. E erkek erkekle kadın da kadınla evlenirse insan nüfusu nasıl devam edecek? Yarın insan nüfusu bitecek. Asıl problem bu işte. Kuklacıyı görmüyoruz kuklaya bakıyoruz" dedi.

"İLAÇ SEKTÖRÜ, GIDA SEKTÖRÜ VE CİNSİYET EŞİTLİĞİ..."

Siyonistlerin dünya nüfusunu azaltmak için pek çok yola başvurduğunu savunan Sevim, "Bunu gıda sektörü ile yapıyorlar, ilaç sektörü ile yapıyorlar, şimdi de cinsiyet eşitliği, cinsiyetsizlik projesiyle yapıyorlar" dedi.