Zeynep Çiller, evli olduğu Mert Çiller'in kendisine ağır şiddet uyguladığını söyleyerek boşanma davası açtı.

Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller'in, evli olduğu Zeynep Çiller'e şiddet uyguladığı iddia edildi.

"KABURGALARIM KIRILINCAYA KADAR DAYAK YEDİM"

Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller ile bir süredir evli olan Zeynep Çiller, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde ise çok önemli ayrıntılara yer verdi. Çiller, "Mert Çiller beni ilişki boyunca sürekli dövdü. Nedensiz yere yediğim dayaklar sırasında kaburgalarım kırıldı" dedi. Ardından Aile Mahkemesi, Mert Çiller hakkında evden uzaklaştırma ve Zeynep Çiller’e yaklaşmama cezası verdi.

TANSU ÇİLLER DEVREYE GİRDİ

Kararın ardından çiftin oturduğu İstinye'deki dairenin sahibi Tansu Çiller, mahkemenin evi Zeynep Çiller'in kullanımına vermesinin ardından tahliye davası açtı. Tansu Çiller mahkemeden aldığı jet tahliye kararı ile mahkemenin Zeynep Çiller'in kullanımına verdiği evi boşalttırdı. Zeynep Çiller ve iki çocuğu sokakta kaldı. Zeynep Çiller, İstinye'deki evin kendisi ve çocuklara tahsisini istedi. Aile Mahkemesi bu talebi kabul ederek, konutu Zeynep Çiller'e verdi. Ayrıca mahkeme çocuklar ve anne için Mert Çiller'in ayda toplam 30 bin TL nafaka ödemesine hükmetti.

ÇİLLER'DEN TEHDİT

Dava dilekçesinde, eski Başbakan Tansu Çiller'in avukatı ile birlikte aile konutuna gelerek polislerin işlem yapmasını engellemeye çalıştığı da iddia edildi. Tansu Çiller, Zeynep Çiller'in şikayetçi olması durumunda ‘Çocuklarını bir daha göremezsin' şeklinde tehdit ettiği boşanma dilekçesinde yer aldı.