AKP'li Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ev işçisi olarak çalışan ve şüpheli şekilde yaşamını yitiren Nadira Kadirova'nın annesi ilk kez açıklamalarda bulundu.

Özbekistan vatandaşı olan Nadira Kadirova, ev işçisi olarak çalıştığı Şirin Ünal'ın evinde, Ünal'a ait silahla şüpheli bir şekilde ölmüş, dosyası "intihar" denilerek kapatılınca da kamuoyu tepki göstermişti. 23 yaşındaki Özbek işçi Nadira Kadirova'nın şüpheli ölümü, AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'ın geçtiğimiz gün Ayasofya'da yaptığı paylaşım ile tekrar gündeme geldi.

NADİRA KADİROVA’YI HATIRLATTILAR

AKP İstanbul Miletvekili Şirin Ünal'ın camideki fotoğrafı "Ayasofya Camisindeyiz. Nasip eden Allah’ımıza şükürler olsun. Emeği geçen herkesten başta REİS’imiz olmak üzere Allah razı olsun" notuyla paylaşan Ünal'a çok sayıda sosyal medya kullanıcısından Nadira Kadirova'yı hatırlatan yorum gelmişti.

“SEN KATİLSİN”

Nadira Kadirova'nın annesi kızının ölümünün ardından ilk kez konuştu. Oğlunun sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan videoda, acılı anne gözyaşları içerisinde konuşarak, "Şirin Ünal senin bu dünyada yaşamaya hakkında yok. Sen benim kızımı öldürdün. Güzel melek kızımı öldürdün. Sen katilsin" diyor. https://twitter.com/dokuz8haber/status/1287709879717830656

ŞİRİN ÜNAL HESABINI KİLİTLEDİ

Twitter'da yoğun tepki gören AKP milletvekili Şirin Ünal, son gelişmelerden sonra çözümü Twitter hesabını kilitlemekte buldu. Ünal bir açıklama yapmadı.