Pınar Gültekin’in, fail Cemal Metin Avcı tarafından öldürülmesine yönelik soruşturmada, film ve klip yönetmeni Bedran Güzel’in de tanık sıfatıyla ifadesinin alındığı ortaya çıktı.

Muğla’da 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in Cemal Metin Avcı adlı erkek tarafından öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, film ve klip yönetmeni Bedran Güzel’in tanık sıfatıyla ifadesinin alındığı aktarıldı. Hürriyet’ten Musa Kesler'in haberine göre, Güzel’in ifadesi Pınar Gültekin'in kaybolmasından iki gün sonra yani 18 Temmuz tarihinde alındı. Pınar Gültekin ile fail Cemal Metin Avcı’nın ‘Cüce’ adlı barında tanıştıklarını belirten Güzel, ifadesinde şunları söyledi:

"PINAR'I 3-4 HAFTADIR TANIYORDUM"

“Ben İstanbul’da yaşıyorum. Son bir buçuk aydır da Akyaka’ya gelip gidiyorum. Pınar’ı 3 veya 4 haftadır tanıyordum. Cüce Bar’da tanıştık. Cüce Bar’da arkadaşlarla oturuyorduk (Kaybolmadan önceki Çarşamba akşamı). 23.50 civarı Pınar da yanımıza geldi. Birlikte oturduk. Sonra benim arabamla Akçapınar’a gittik. Orada tost yedik ve geri döndük. Pınar’ı otelinin önünde bıraktım. Evinin o civarda olduğunu biliyordum. Ben de kendi kaldığım otele gittim. Pınar sonrasında Perşembe günü 10.27 sıralarında bana ‘Akyaka’nın yeni kayıtcısı, günaydınlar efendim!’ diye mesaj atmış.

"MESAJINA CEVAP YAZDIM, AMA ULAŞMADI"

Ben de aynı gün 12.15’te ‘Günaydın’ diye cevap yazdım. Pınar’ı 17.45 sıralarında aradım, ancak telefonuna ulaşamadım. Sonra Whatsapp’tan ‘Aradım, telefon kapalı’ diye mesaj attım. Ancak mesajım ona ulaşmadı. O saatten sonra da onunla konuşmadım ve görüşmedim. Bugün itibarıyla olan bitenden haberim oldu. Bildiklerim bu kadar."