Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in otopsi raporu tamamlandı. Raporla birlikte cinayete dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Muğla'da, 5 gün boyunca kayıp olarak aranırken reddettiği Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in Adli Tıp raporu, soruşturma dosyasına eklendi. Sabah Gazetesi'nden Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre raporda cinayete dair yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre, Gültekin'in cenin pozisyonunda varile konulduğu, 1,5 cm kalınlığında bir halatla sıkıca bağlandığı anlatıldı.

TAHTALARLA YAKMIŞ

Raporda, Gültekin'in varil içerisinde betonla birleştiği, genel olarak vücudunun büyük bölümünün yandığı kaydedildi. Gültekin'in bulunduğu varilin morg masasına alındığı, elektrikli bir spiral yardımıyla varilin açıldığı belirtildi. Dikkatlice yapılan işlemde varil içerisinde küçük ve büyük tahta parçalarının yakıldığı kaydedildi. Gültekin'in varilin içerisinde cenin pozisyonunda konulduğu ve iki dişinin de kırık olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

BEDENİNİ HALATLA BAĞLAMIŞ

Raporda, varilin alt kısmına yakın beyon içerisinde yaklaşık 1,5 cm çaplı halat-urgan parçası bulunduğu ve bedeninin halatla bağlandığı kaydedildi. https://dokuz8haber.net/toplumsalcinsiyet/pinar-gultekinin-arkadasi-guvenlik-kamerasi-goruntulerindeki-kisi-ben-degilim/ https://dokuz8haber.net/toplumsalcinsiyet/pinar-gultekinin-ailesinin-avukati-baska-faillerin-oldugu-kanaatindeyiz/