İstanbul Kadıköy'de maske takmadığı gerekçesiyle polis tarafından şiddete maruz bırakılarak gözaltına alınan Rana Batı'nın sosyal medya hesaplarına saldırıldı. Kişisel verilerine sadece devlet çalışanlarının ulaşabildiği bir siteden ulaşan saldırgan, Batı'yı ev adresini yayınlamakla ve linç ettirmekle tehdit ediyor.

Maske takmadığı için polis tarafından şiddete maruz bırakılarak gözaltına alınan Rana Batı adlı kadının sosyal medya hesapları hacklendi.

"SENİ LİNÇ ETTİRİRİM"

İstanbul Kadıköy'de maskesi takılı olmadığı için polis tarafından şiddete uğrayan ve sosyal medyanın gündemine oturan Rana Batı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kelvin adlı kullanıcı tarafından yapıldığı anlaşılan siber saldırı ile Batı'nın Twitter ve Instagram hesapları hacklendi. Instagram hesabından Rana Batı'ya dair karalama kampanyası başlatan saldırgan, Batı'yı ev adresini yayınlayarak linç ettirmekle tehdit etti. Sadece devlet memurlarının ulaşabileceği kişisel bilgilere ulaştığını kanıtlayan saldırgan, genç kadının tüm bilgilerini paylaşmakla tehdit ediyor. Şu ana kadar konuyla ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi. İşte saldırganın Rana Batı'ya ait hesaptan yaptığı paylaşımlar: