Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sevgili olduğunu iddia eden Kadir Çetinçalı'yı bir kadın dayanışma derneğine bağış yapması şartıyla affetti.

Serenay Sarıkaya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sevgili olduğunu iddia eden Kadir Çetinçalı'yı bir kadın dayanışma derneğine bağış yapması şartıyla affetti. Çetinçalı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na 1.500 TL yardımda bulundu. Sarıkaya bağışın ardından şikayetinden vazgeçti.

MOR ÇATI KADIN SIĞINAĞI VAKFI'NA BAĞIŞ

Yorumcu olan Kadir Çetinçalı, sosyal medya hesabından Serenay Sarıkaya'nı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte olduğunu iddia eden bir mesaj paylaştı. Bunun üzerine Sarıkaya, kendisine hakaret edildiğini ileri sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yürütülen soruşturma kapsamında dosya, uzlaştırma büroya gönderildi ve bir uzlaştırmacı atandı. Sarıkaya, Çetinçalı'nın bir kadın dayanışma derneğine maddi bağışta bulunması karşılığında şikayetinden vazgeçebileceğini söyledi. Bunun üzerine Çetinçalı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na bin 500 lira yardımda bulundu.