Sanatçı Şevval Sam, Ozan Güven’le ilgili bir soruda gazetecile verdiği yanıtta, “Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam” ifadelerini kullandı.

Şevval Sam, Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulayan Ozan Güven hakkında, “Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam” ifadelerini kullandı. Sözcü’nün haberine göre Şevval Sam, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu söyledi.

ŞEVVAL SAM, PINAR GÜLTEKİN İÇİN DÜZENLENEN EYLEME KATILMIŞTI

Ayrıldığı erkek tarafından katledilen Pınar Gültekin için İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen eyleme, oyuncu Şevval Sam da katılmıştı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair rapor alan Deniz Bulutsuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Ozan Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım” ifadelerine yer verdi. Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven, 21 Ocak 2021’de hakim karşısına çıkacak.