İstanbul'da iki yıl önce şiddet gördüğü için boşandığı Tarık K. tarafından sürekli darp edilen ve ölümle tehdit edilen Rüya K. isyan etti: "Gereken bir an önce yapılsın. Can güvenliğim yok. Çok korkuyorum."

Boşandığı eski eşini sürekli darp eden ve 29 ayrı suçtan dosyası bulunan Tarık K. bir türlü yakalanamıyor.

ŞİDDET BOŞANDIKTAN SONRA DA DEVAM ETTİ

İstanbul'da Rüya K. adlı kadın, evlendikten 4 ay sonra Tarık K. adlı erkekten şiddet gördüğü için boşandı. Boşanmanın ardından Rüya K.'nın hayatı giderek zorlaştı. Şiddeti sonlandırmayan Tarık K., kadını sürekli darp etti ve öldürmekle tehdit etti. arık K. ile 4 ay evli kaldığını ve bu süreçte şiddet gördüğünü anlatan Rüya K., "Boşanma davası açtım. Ailemin evine döndüm. Benim iş yerimi bastı. Orada darp etti beni. Kamera kayıtlarında var zaten. Ondan sonra dediklerini yapmadığım için bir süre sonra iş arkadaşlarımı rahatsız etmeye başladı. Onunla tekrar konuşmamı, barışmamı istedi. Artık yıldırdı. O kadar çok şantaj ve tehditle iş yaptırdı ki bana. Evliyken çektiği açık fotoğrafları aileme atmakla tehdit etti. Ben bununla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ama bir sonuç alamadım" dedi.

KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITIYOR 29 AYRI SUÇ DOSYASI VAR

Tarık K.'nin kendisini polis gibi gösterdiğini ve 29 ayrı suçtan dava dosyası bulunduğunu aktaran Rüya K., "En son evimi basıp beni çok kötü bir hale getirdi. Çok dövdü. 3 hafta oluyor sanırım. Bununla ilgili savcılıkta suç duyurum var dilekçemi ve ifadelerimi verdim. Bu onu kesmedi. Onu doyurmadı bence. 3 gün önce kapımın önüne gelip silahla ateş etti. Komşularım da arayıp şikâyet etti benimle beraber. MOBESE kameralarına polis kıyafeti ve çakarla yakalanıyor. 1 buçuk ay önce elektronik kelepçesi onaylandı ama yakalanamadığı için elektronik kelepçe de takılamıyor. Ben 3 haftadır evden çıkmıyorum. Can güvenliğim yok, çok korkuyorum. Bir an önce yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. Not: Kadına yönelik şiddet faillerinin isimlerinin kısaltılması dokuz8HABER'in bir politikası değildir. Herhangi bir şiddet haberi dokuz8HABER'de failin ismi kısaltılarak veriliyorsa bunun nedeni ajansların ismi kısaltmasıdır.