Anna Butım isimli bir kadın sosyal medya hesabından boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan erkeğin saldırısına uğradığını ve hala ölüm tehdidi aldığını duyurarak yardım çağrısında bulundu.

Fotoğraf: Şehlem Kaçar / csgorselarsiv.org
Anna Butım isimli bir kadın sosyal medya hesabından boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan erkeğin saldırısına uğradığını ve hala ölüm tehdidi aldığını duyurarak yardım çağrısında bulundu. Butım öte yandan aldığı yaralar sonucunda yüzünün felçli kalacağını açıkladı.

ŞİDDET FAİLİ TUTUKLANDI

Bakırköy’de boşanma aşamasında olduğu Butim'e şiddet uygulayan Mesut Öztürkmen gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Anna Butım sosyal medyadan paylaştığı yardım çağrısında şunları söyledi: “Boşanmak istediğin hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından AguaFlorya’da falçata ile saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak. Ve beni hala öldürmekle tehdit ediyor. Allahım lütfen beni koru”
Editör Notu: Anna Butım'in gördüğü şiddet sonrası fotoğraflarını şiddeti yeniden üretmesine neden olabileceği için yer vermiyoruz.