İstanbul'da kendisinden boşanan kadını ve iki çocuğunu katletmekle tehdit eden ve defalarca buna yeltenen S. Çelik, tüm polis soruşturmalarının ardından serbest kaldı.

Twitter'da sesini duyuran Elif Çelik, annesini, abisini ve kendisini öldürmekle tehdit eden ve defalarca bunu deneyen S. Çelik'in elini kolunu sallayarak gezdiğini söyledi.

DEFALARCA ŞİDDET UYGULADI

Son günlerde yurttaşların adalet arayışının en önemli aracı haline gelen Twitter'da yeni bir ifşa daha yapıldı. Babası S. Çelik'in sistematik şiddeti ve tehditlerini sosyal medyaya taşıyan Elif Çelik, kamuoyundan ve yetkililerden yardım istedi. Çelik, cezaevindeyken annesinin boşandığı S. Çelik'in o günden bu yana tehditler savurduğunu ve çıktıktan sonra da defalarca şiddet uyguladığını söyledi. Genç kadın, sürekli fizikel ve psikolojik şiddete maruz kalmalarına rağmen zanlının ertesi gün elini kolunu sallayarak dolaştığını belirtti. Evde yaşayan üç kişiyi sürekli öldürmekle tehdit eden S. Çelik, ailenin yakın çevresinde bulunan iki kişiyi de yaralamasına rağmen aldığı en fazla ceza elektronik kelepçe oldu. Elif Çelik, zanlının kelepçeyi kırarak evi bastığını ve kurşunladığını söyledi. Buna rağmen hakkında işlem yapılmayan S. Çelik, hala dışarıda ve bir aileyi öldürmekle tehdit etmeye devam ediyor.