Muğla'da 22 yaşındaki Zeynep Şenpınar evinde erkek arkadaşı olduğu öne sürülen milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından öldürüldü.

Zeynep Şenpınar'nin bedeninde kesikler ve boğazında morluklar bulundu. Muğla'da üniversite öğrencisi Zeynep Şenpınar, evinde erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldü. AA'nın aktardığına göre, 22 yaşındaki Zeynep Şenpınar Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'nde, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ikili arasında yaşanan arbedede bir süre sonra Şenpınar, yere yığıldı. Bunun üzerine Selim Ahmet Kemaloğlu, 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. 112 Acil Servis ekibi, Şenpınar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bıçakla yaralı olduğu görülen Kemaloğlu ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Ölüm nedeninin tespiti için cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumuna götürülen Şenpınar'ın vücudunda kesikler ve boğazında morluklar olduğu tespit edildi. Kemaloğl'unun ise tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.