Yonca Evcimik, cinsiyetçi ifadelerin yer aldığı 'Ayıp şeyler' adlı şarkısına yönelik eleştirilere "Pişman değilim" yanıtını verdi.

Şarkıcı Yonca Evcimik, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde yayınladığı yeni şarkısı 'Ayıp Şeyler', cinsiyetçi sözleri nedeniyle eleştirildi. Şiddeti yeniden ürettiği ifade edilen şarkıya, çok sayıda kişiden tepki geldi.

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM"

HaberTürk Yazarı Esin Övet'e konuşan Evcimik, "Böyle olacağını biliyordum, ama bu kadar hızlı reaksiyon gösterileceğini bilmiyordum. İyi ki yapmışım Esin. Bak konuşulmayanlar konuşulmaya başladı. Ahlaksızlar, küçük kızlarla evlenenler, üçüncü kadınlar. Bunları konuşmadan olmaz. Konuşa konuşa çıkacağız bu sorunların altından. Hiç pişman değilim" ifadelerini kullandı.

"ŞARKIYI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKENLERE..."

Yonca Evcimik ayrıca sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Şarkıyı anlamakta zorluk çekenlere...(troller hariç) 1- Şarkının tüm sözlerini alt alta yazıp, paragraflara ayırarak okuyunuz. 2- “Mahrem” kelimesinin tam anlamını öğrenmek için Google, TDK, Wikipedia vs gibi yerlere başvurabilirsiniz.. Çünkü belli ki size göre sadece tek anlamı var. ( Fikir-Zikir meselesi) 3- Baktınız yine olmuyor TV’lerdeki öğleden sonra yayınlanan kadın programlarını veya 'Sadakatsiz!i filan izleyin." https://twitter.com/YoncaEvcimik/status/1331889891114954755