Gelişmiş özelliklere sahip torrent istemcisi uTorrent sayesinde müziklerden, filmlere, oyunlardan, albümlere kadar çok sayıda farklı dosyayı bilgisayarınıza hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Deneyimli veya yeni kullanıcı fark etmeksizin geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek nitelikte tasarım ve özelliğe sahip uTorrent küçük boyutlu, sistem kaynaklarını minimum seviyede kullanan yararlı bir yazılımdır. Windows ve Mac işletim sistemleri için geliştirilen uTorrent Türkçe’nin de dahil olduğu 45’ten fazla dil için destek sunmaktadır.

uTorrent sayesinde aynı anda farklı kaynaklardan çok sayıda torrent dosyasını kısa bir süre zarfında indirebilirsiniz. Bant genişliğinizi yönetebileceğiniz bu yazılım ile torrent indirme işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Torrent dosyası indirme esnasında bağlantı kopması sonrasında uTorrent yazılımı otomatik olarak indirme işlemine devam etmektedir.

Açık kaynak kodlu uTorrent yazılımıyla torrent indirme işlemini başlatabilir, durdurabilir veya indirme işlemini zamanlayabilirsiniz. En çok kullanılan torrent istemcisi programlarından olan Bittorent, Vuze, BitComet gibi rakip programlar arasında ön plana çıkan uTorrent kullanıcı dostu bir arayüzle geliştirilmiştir.

uTorrent’in Başlıca Özellikleri ; 

• Çok sayıda dosyayı aynı anda indirebilme

• Çok sayıda farklı kaynaktan dosya indirebilme

• Farklı türdeki dosyaları indirebilme

• Ücretsiz ve açık kaynak kodlu

• Kolay kurulum ve kullanım

• İndirme işlemini zamanlama

İndirme hızını kontrol edebilme uTorrent ve diğer torrent istemci yazılımları hakkında bilgi almak ve en güncel sürümlerini indirmek için Türkiye’nin güncel program kütüphanesi olan www.indiriste.com’u ziyaret ediniz.